/Portals/16/LOGO002.jpgOverzicht

Netwerkbeheer is het beheren van een computernetwerk tijdens de alledaagse werkzaamheden. Een netwerkbeheerder onderhoudt de infrastructuur van een netwerk op onder meer het gebied van voldoende capaciteit, functionaliteit en integriteit. Hierbij kunt u onder andere denken aan het inzetten, monitoren en onderhouden van switches, routers, firewalls en beveiliging. Tevens hoort het onderhouden van individuele machines als printers, servers en back-up systemen tot het netwerkbeheer.

Een netwerkbeheerder helpt bij het dagelijks onderhoud en eventuele problemen op netwerkgebied. Werknemers maken gedurende de hele dag gebruik van het netwerk. Het is daarom erg belangrijk dat er een netwerkbeheerder is die kan inspringen bij problemen.
 
U kunt het netwerkbeheer helemaal in eigen beheer nemen, maar het is vaak financieel aantrekkelijker om een extern bedrijf aan te stellen dat uw netwerk beheert. Het zijn over het algemeen geen goedkope uurtarieven die deze bedrijven hanteren, maar het aanstellen en opleiden van personeel tot netwerkbeheerder is in de meeste gevallen veel kostbaarder.  Daarom wordt het dagelijks beheer voor kleine routineklussen meestal intern gedaan, maar kan men voor meer complexe en technische problemen bij een externe ICT expert terecht.

We werken met een aantal standaarden die het mogelijk maken zo goed als het volledig intranet te beheren vanop afstand en vanuit een centrale.

Niet alleen de technische mensen van WO hebben toegang tot die centrale, maar ook de interne mensen die zich bezig houden met IT

Overzicht van een lokaal network, verbonden met externe sateliet netwerken, thuiswerkers en nomadische werkers :

LanWan

Uw volledig netwerk wordt door ons gemonitored en is door ons en ook door u te volgen via een webinterface.

 

Verleen secundaire gebruikerstoegang tot uw computers en stel toegangsrechten in :

Nodig secundaire gebruikers per e-mail uit op uw computers :

Verdeel gebruikers en computers in logische groepen.

/Portals/16/LOGO002.jpg SERVERS

De servers worden dag en nacht gemonitored en zijn dag en nacht toegangkelijk.

Binnen enkele seconden kunnen we een verbinding hiermee opbouwen.

Er is 1 prijs voor het onderhoud van alle standaard servers.

Per server applicatie wordt een apart onderhoud voorzien.

 

Foto van dag en nacht toegang op afstand

/Portals/16/LOGO002.jpg Printers

Printers die in het netwerk staan , kunnen door ons gesupporteerd worden.  De printopdracht vertrekt vanuit een centrale queue op een server,  de printer zelf is toegankelijk via een webinterface.

http://pan5.fotovista.com/dev/5/8/12260785/l_12260785.jpg

 

/Portals/16/LOGO002.jpg BYOD

Recent onderzoek toont aan dat steeds meer werknemers de eigen smartphone gebruikt op de werkvloer, ook eigen laptops (en tablets) worden steeds vaker op de werkvloer gebruikt. De BYOD neemt de productiviteit toe (je werkt tenslotte op een device waarmee je zelf het prettigst werkt), voor de IT afdelingen is dit niet altijd gemakkelijk integreerbaar.  WO zorgt ervoor dat dat zonder probleem kan.

Bring Your Own Device wordt door WO gesupporteerd, zowel iOS, Android als Windows Mobile.

De devices zijn volledig integreerbaar met het intranet, zowel voor Files als voor Mails

Apple iPad 2 Wi-Fi 16GB Black

/Portals/16/LOGO002.jpg Wifi

We ondersteunen WIFI als een apart netwerk of geintegreerd in uw lokaal netwerk.

Meer info, contacteer sales.

http://www.chinawholesaleonline.org/images/l/201204/2418-12w-jammer-cellphone-gps-WIFI-0.jpg

/Portals/16/LOGO002.jpg VoIP

VoIP staat voor "Voice over Internet Protocol", dit betekent dat het internet gebruikt wordt om oproepen te maken, in plaats van de traditionele telefoonlijn.
VoIP werkt op dezelfde manier als een analoge telefoon – u kunt zelfs uw bestaande telefoon gebruiken (hoewel er meer geavanceerde telefoons zijn die profiteren van de vele functies die VoIP aanbiedt).

Wat maakt VoIP beter dan een traditionele telefoon?
 
Er zijn vele redenen waarom VoIP aan te raden is boven een traditioneel telefoonnetwerk.
Bespaar tussen 30% en 75% in telefoonkosten: Met traditionele analoge telefoons heeft uw bedrijf een volledige telefoon en internet netwerk nodig. Wanneer u VoIP gebruikt hebt u alleen het internet nodig. Dit is al grote besparing, omdat u uw dure telefoon infrastructuur niet meer nodig hebt.

Bovendien voorzien wij een telefooncentrale in de Cloud, zodat u zelf geen telefoon  infrastructuur en hardware moet voorzien.  Alles wat u nodig heeft is een internet aansluiting, bekabeling en een switch met QoS. 

 

http://www.coated.com/wp-content/uploads/2009/04/ipevo-s0-10w-wi-fi-skype-desktop-phone-2.jpg

 

Copyright (c) 2019 Wonderland Office